Questions & Answers

2014 caravan i have a solid blue light can't get it to flash blue with ignition on.

0 votes
i watched numerous u tube videos prior to install. and i followed instuctions. once wires are pluged in and turn ignition to on, it does not flash blue. please help
asked Nov 23, 2019 in Dodge by wesley white (130 points)

2 Answers

0 votes

if it stays blue when you turn the key on, you never connected the two yellow wires together. 

 

https://cdn02.fortin.ca/download/67121/evo-all_ig_tsa_bi_chr4-win_town-challenger-ram-gcaravan-routan_2011_d_67121.pdf

 

 

answered Nov 23, 2019 by Robb (228,710 points)
0 votes
I think the module may not be flashed to the specific car software. Make sure it is.
answered Nov 23, 2019 by Shadi Saleh (180 points)
i thought i bought it flashed, as the seller asked for specific vehicle info. how can i confirm that it is flashed or what is needed to flash it myself? thankyou for the quick response.
1. if it wasnt flashed, you wouldnt make to step 1

2. with the s/n , support can check

3. You YELLOW wire is not seeing ignition on.
i only connected the y connectors. i didn't want to tap or cut into any wires.

do you want the s/n on the controller? 001A07 063123

model EVO-ALL

I'll have to look again into the yellow wire tomorrow morning, does it need to be tied into a harness other than the y connectors? when i did my research on this unit, the only wires tied in where for brake lights, with options for other connections of wanted. maybe I missunderstood.
...